Gaat u iets moois bouwen??
breng dan uw bouwproject onder de aandacht met onze bouwwebcam

Time lapse video's

U heeft vast wel eens een time-lapse video van een wolkenlucht of een groeiende plant gezien. Time-lapse video's zijn een prachtige manier om langdurende processen in enkele minuten weer te geven, waardoor ze vaak gebruikt worden in een portfolio of presentatie. Hieronder ziet u een aantal time-lapse video's die wij met onze camera's hebben vastgelegd.

Time-lapse video - Amersfoortseweg Nijkerk

Ter hoogte van de Amersfoortseweg in Nijkerk is een tunnel onder het spoor gekomen die de huidige spoorwegovergang vervangt. Fietsers, voetgangers en auto’s kunnen nu veilig oversteken. En het centrum van Nijkerk blijft goed bereikbaar. De tunnel is 60 meter lang, heeft 2 dubbele rijbanen voor auto’s en aan beide zijden een fietspad en een voetpad. Het complete project van zestien maanden is in de timelapse video terug te zien in een dikke minuut.

 

Time-lapse video - Amersfoortseweg Nijkerk

Time-lapse nieuwbouw Frankort & Koning

In mei 2015 startte de bouw van het nieuwe, 17.000m2 grote logistieke centrum van Frankort & Koning in Venlo. Onze time lapse camera fotografeerde de bouwplaats vanaf de start van het project. Op het filmpje zijn de verschillende fases van de bouw goed te zien: de fundering, de stalen hoofdconstructie, de gevelbekleding en uiteindelijke de bouw van de laad-docks en de kantooromgeving. Het project duurde in totaal 10 maanden, maar is met de time lapse video te bekijken in nog geen 2 minuten.

 

Time-lapse video - Frankort & Koning

Time lapse nieuwbouw Hutten Beef

Bouwbedrijf Aan de Stegge was uitvoerder van de nieuwbouw van Hutten Beef in Heeten. Onze time lapse camera maakte foto’s van de bouw van het 4.000m2 grote complex vanaf het moment dat de voorbereidingen op het braakliggende terrein begonnen. Op de time lapse video is goed te zien dat de betonnen oprit voor de laad-docks is opgebouwd uit verschillende lagen. Niet te zien op de time lapse video is de zomerperiode waarin de bouw stil lag. De foto’s die gemaakt zijn in deze periode worden niet gebruikt voor het filmpje. Zo blijft de video aantrekkelijk om naar te kijken.

 

Time lapse video - Hutten Beef in Heeten